VENTILATIE IS VAN DOORSLAGGEVEND BELANG

Het zorgt niet alleen voor schone en gezonde lucht, maar voorkomt ook de verspreiding van geur en rook die vrijkomt bij het koken. In de keuken kan je kiezen voor verschillende ventilatie- en ontgeuringssystemen.

Een goede afzuiging staat aan de basis van goede arbeidsomstandigheden in elke keuken. Chef de cuisine, de Sous-chef, de Pâtissier of de afwasser, iedereen die in een keuken werkt, moet zich kunnen concentreren op het kookproces. Bij dit proces komen nou eenmaal rook, dampen en geuren vrij die problemen veroorzaken.

Ze worden ingeademd door het keukenpersoneel, gasten kunnen ongewenste geuren ervaren, maar ook ongedierte aantrekken en/of brand veroorzaken. De oplossing voor dit probleem: een afzuiginstallatie die geschikt is voor jouw type keuken. Daarbij dien je ook na te denken over een systeem voor geur- en vetbestrijding.

Wij hebben het voor je op een rijtje gezet, lees meer over ventileren en ontgeuren via onderstaande buttons.

VENTILEREN

ONTGEUREN