SPOELKEUKEN: WAT IS HET?

Wanneer er grote hoeveelheden vuile vaat voorbij komt in jouw onderneming is het fijn als het schoonmaken soepel verloopt. Verschillende soorten en maten vaatwassers zijn hiervoor een uitkomst. Formaat, belading, energieverbruik, de vervuilingsgraad van de vaat en het materiaal van de apparatuur zijn belangrijke aspecten om in overweging te nemen bij aanschaf.

Schoon en hygiënisch servies en glaswerk zijn onmisbaar voor de presentatie van gerechten en dranken. Bovendien moet het continu beschikbaar zijn, want je gasten en het keukenpersoneel kunnen niet wachten tot de afwas is gedaan. Daarom is een goed ingerichte spoelkeuken met de juiste vaatwasmachine(s) en tafelwerk, afgestemd op het soort vaatwerk, het aantal couverts, de beschikbare ruimte etc. essentieel. Voor het behalen van de beste wasresultaten is het vaak noodzakelijk om de kwaliteit van het water te verbeteren. Daarvoor bestaan diverse waterbehandelingstechnieken.

VAATWASSEN

FOOD WASTE

WATERBEHANDELING