De gezichten achter Grootkeuken.nl

Op Grootkeuken.nl worden de belangrijkste trends van de professionele keukenwereld uitgelegd. En tips waar je wat mee kunt. Of je nu interesse hebt in smart kitchens, inductiekookplaten of het beste keukendesign, je bent op het goede adres. Twee veteranen uit het vak vertellen het verhaal. Zowel Jaap de Graaf als Puck Kerkhoven zijn bekend binnen de branche. Beiden belichten een specifieke kant van keukenland. Samen brengen Puck en Jaap de belangrijkste grootkeukentrends in beeld. Blijf op de hoogte via onze artikelen op Grootkeuken.nl!

Puck Kerkhoven
Culinair journaliste en auteur

Als culinair journaliste/bier- en foodschrijver publiceert Puck o.a.  in Entree Magazine en Foodservice Europe. Haar kookboeken vielen in de prijzen. In haar artikelen richt ze zich op koken en de keukenbeleving.

ga naar redfoxmedia.nl

Jaap de Graaf
Hoofdredacteur & initiatiefnemer

Na redacteurschap bij Misset Horeca en hoofdredacteurschap bij Misset Catering was Jaap de Graaf hoofdredacteur van meerdere magazines en is hij initiatiefnemer van platform allesovercatering.nl en uitgever van Uitblinkers, tijdschrift voor mensen die zich in de zorg met gastvrijheid, eten en drinken bezig houden. Hij gebruikt zijn ervaring om te schrijven over de technische en organisatorische kanten van grootkeuken ondernemen.

ga naar allesovercatering.nl